Komunikacija in komuniciranje s študenti - Knez, Jana; Knez, Sandi (Organizacija in organiziranje, 2025)
V prispevku nameravamo predstaviti področje komunikacije in komuniciranja z izbrano ciljno skupino. V dobi sprememb generacij se namreč kažejo specifike, ki se ne odražajo zgolj pri komunikaciji tekom pedagoškega procesa, temveč tudi pri komunikaciji, ki je zaznana v prijavno-vpisnih postopkih študentov in pri urejanju drugih aktivnosti v povezavi s študijem. Predstaviti želimo prednosti in ovire pri komunikaciji, izpostaviti specifike komunikacije preko spletnih orodij in elemente uspešne komunikacije.