Pomen promocijskih videovsebin v sodobnem marketingu - Grofelnik, Igor (Interdisciplinarna in uporabna znanja za zelene in digitalne logistične procese, 2025)
V digitalni dobi je video produkcija postala ključna sestavina marketinških strategij. Video kot angažirajoč medijski format omogoča učinkovito komunikacijo informacij v kratkem času, povečuje prepoznavnost blagovne znamke in spodbuja konverzijo. Kljub njegovim prednostim pa ustvarjanje kakovostnega videa zahteva skrbno načrtovanje, tehnično znanje in razumevanje ciljnega občinstva. Ta članek obravnava tri ključne faze video produkcije: pred produkcijo, produkcijo in post produkcijo ter poudarja pomen razumevanja teh osnov za uspešno video produkcijo v sodobnem marketingu.