Book of Scientific Research Achievements of Program Group P2-0118 Textile Chemistry and Advanced Textile Materials: P2-0118, 1st Annual Meeting 2024 (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2024)
Zbornik znanstvenoraziskovalnih dosežkov programske skupine Tekstilna kemija in napredni tekstilni materiali: P2-0118, 1. letno srečanje 2024. Publikacija predstavlja pregled raziskovalnih dosežkov Programske skupine P2-0118 Tekstilna kemija in napredni tekstilni materiali od leta 2021 do 2023 s področja razvoja pametnih in večfunkcionalnih tekstilij ter kompozitnih materialov kot tudi konceptov krožnega gospodarstva. Člani programske skupine predstavljajo svoje raziskovalne novosti in napredek, dosežen v okviru delovanja programske skupine.