Criminal Justice and Security in Central and Eastern Europe: New Risks, Crime, Policing, Courts, Prisons and Security in the Post-COVID-19 Times – Challenges and Opportunities, Book of Abstracts (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2025)
Kazensko pravosodje in varnost v srednji in vzhodni Evropi: Nova tveganja, kriminal, policijsko delo, sodišča, zapori in varnost v času po COVID-19 – izzivi in ​​priložnosti, knjiga povzetkov. Glavni cilj 15. bienalne konference o kazenskem pravosodju in varnosti je deliti najnovejše poglede, koncepte in raziskovalna spoznanja iz kazenskopravosodnih študij o varnosti in kriminologiji med znanstveniki, raziskovalci in praktiki z vsega sveta. Na konferenci bodo izpostavljene nove ideje, teorije, metode in ugotovitve iz številnih raziskav in področij, ki se osredotočajo na zagotavljanje varnosti, policijsko dejavnost in kaznovanje v obdobju po pandemiji COVID-19.