Klinični priročnik za študente splošne medicine (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2016)
Klinični priročnik je namenjen vsem študentom splošne medicine, ki se tako ali drugače srečujejo z bolniki izbranega področja medicine (interna medicina, kirurgija, pediatrija, otorinolaringologija, psihiatrija, oftalmologija, nevrologija, dermatovenerologija, ginekologija, infekcijske bolezni, urgentna medicina, družinska medicina). Veščine kakovostnega jemanja anamneze, izvedbe kliničnega statusa in ostalih kliničnih veščin predstavljenih v knjigi (interpretacija ekg, rentgenskega posnetka prsnega koša, acidobaznega ravnotežja; pisanje recepta, napotnice, delovnega naloga; odvzem arterijske krvi, vstavljenje urinskega katetra pri bolniku, odvzem venske krvi na roki, izvedba rektalnega pregleda), so ključne za uspešno postavitev diagnoze. Klinični priročnik je zasnovan kot opomnik in ni nadomestilo za strokovno literaturo izbranih področij. Študentom služi kot pripomoček k uspešnejšemu in samozavestnejšemu pristopu k bolnikom, hkrati pa študente spodbuja, da svoje znanje utrjujejo, dopolnjujejo in kritično vrednotijo tudi izven njegovega obsega ter se s pomočjo svojih mentorjev usposobijo za pravilno opravljanje postopkov zapisanih v priročniku.