Navodila za predmet Družinska medicina I (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2018)
Z Navodili za predmet Družinska medicina I smo želeli podati celovit pogled na potek pouka pri predmetu Družinska medicina I v 4. letniku, hkrati pa naj bi navodila predstavljala učinkovito pomoč tako študentom pri študiju kot učiteljem pri poučevanju. Uvodoma smo opredelili cilje pri predmetu Družinska medicina I, ter natančneje spregovorili o izvedbi pouka tako pri predavanjih, seminarjih in vajah na fakulteti kot v ambulantah družinske medicine. Posebno poglavje smo namenili obveznostim študentov in učiteljev. Navodila smo na koncu opremili še s prilogo, kjer so vključeni vsi pomembnejše obrazci, ki jih potrebujemo pri izvedbi pouka.