Tables, Formulas and Exercises with Key for Biometrics - Kraner Šumenjak, Tadeja; Sem, Vilma (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2018)
Tabele, formule in vaje s ključem za predmet Biometrika. Publikacija vsebuje nekatera gradiva, ki jih uporabljamo pri predmetu Biometrika, na prvostopenjskem univerzitetnem študijskem programu Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru. V zadnjih nekaj letih je prišlo na študij na Univerzo v Mariboru mnogo tujih študentov. Nekateri izmed njih so izbrali Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede. Ker tuji študenti ne morejo slediti predavanjem v slovenskem jeziku, smo organizirali predavanja v angleščini. Zaradi pomanjkanja učnega gradiva, ki bi obravnavalo osnove statistike z reševanjem realnih kmetijskih problemov z uporabo statističnega programa SPSS v angleščini, smo se odločili, da prevedemo in objavimo ta gradiva in jih naredimo bolj dostopna.