Multivariatne metode v varstvoslovju s programom SPSS - Erčulj, Vanja; Šifrer, Jerneja (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2020)
V učbeniku so predstavljene nekatere multivariatne statistične metode: faktorska analiza, analiza glavnih komponent, diskriminantna analiza, razvrščanje v skupine, večkratna linearna in logistična regresija. Vključuje jasna navodila in primere za izvedbo vseh naštetih metod na konkretnih primerih s statističnim programom SPSS.