Teaching Methods for Economics and Business Sciences: Proceedings of the 3rd International Scientific Conference (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2020)
Metode poučevanja za ekonomijo in poslovne vede: Konferenčni zbornik 3. znanstvene konference. Avtorica prvega prispevka raziskuje kako študenti zaznavajo različne tipe tehnik aktivnega učenja. Drugi prispevek identificira metode poučevanja, ki jih sprejemajo študenti generacije Y. Avtorica tretjega prispevka obravnava značilnosti sodobnih študentov in njihove implikacije za strategije poučevanja. Četrti prispevek raziskuje učinke interdisciplinarnega problemskega učenja na razvoj znanja, veščin in kompetenc študentov. Igrifikacijo kot strategijo poučevanja obravnavata avtorici v petem prispevku. Šesti prispevek obravnava izziv združevanja disciplin podjetništva in financ v enem študijskem programu. Pristope za povečanje osredotočenja študentov pri študiju predmetov s področja financ obravnava avtor v sedmem prispevku. V osmem prispevku avtorja izpostavljata vrednost praktičnega visokošolskega izobraževanja kot odziv na zaznan pojav finančne nepismenosti in finančnega izključevanja. Vlogo prenosa raziskovalnih rezultatov na področje univerzitetnega poučevanja ekonomike transporta obravnava avtorica v devetem prispevku. Avtorici desetega prispevka raziskujeta relevantnost obvladovanja španskega jezika za študente ekonomije in poslovnih ved. Zadnji prispevek obravnava izkušnje avtorjev z e-učenjem v visokošolskem izobraževanju z vidika njegovega obsega in pomena.