Biologija celice: Navodila za vaje za študijski program Biologija - Dariš, Barbara; Lipovšek, Saška (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Navodila za vaje obsegajo osem poglavij s področja glavnih vsebin biologije celice (struktura in funkcija celic).