Meritve dimenzij: Praktikum (navodila za vaje pri predmetu Inženirska orodja 1) - Črepinšek Lipuš, Lucija (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Praktikum Meritve dimenzij je študijski pripomoček za izvajanje laboratorijskih vaj pri predmetu Inženirska orodja 1. Vaje so namenjene spoznavanju preprostih tehnik merjenja dimenzij v proizvodnem strojništvu. Obsegajo samostojno izvajanje različnih primerov meritev s poudarkom na iskanju rešitev za doseganje čim manjših pogreškov in čim boljše merilne zanesljivosti.