Biologija celice: Navodila za laboratorijske vaje - Dariš, Barbara; Lipovšek, Saška (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Navodila za vaje so razdeljena na 13 poglavij in obravnavajo vse teme s področja biologije celice za študente medicine. 7. 5. 2025 Četrti ponatis druge izdaje. 31. 5. 2023 Tretji ponatis druge izdaje.