34th Bled eConference Digital Support from Crisis to Progressive Change: June 27 – 30, 2021, Online Conference Proceedings (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
34. Blejska eKonferenca Digitalna podpora od krize do progresivnih sprememb: 27. - 30. junij 2021, online, konferenčni zbornik. Bled eConference, ki ga organizira Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede, elektronsko interakcijo oblikuje od leta 1988. Leta 2021 je bila Bleška e-konferenca zaradi pandemije Covid-19 že drugič na spletu. Vloga digitalnih tehnologij še nikoli ni bila tako pomembna kot med pandemijo, saj ljudem omogoča interakcijo, sodelovanje in iskanje novih priložnosti in načinov za premagovanje izzivov. Tema 34. konference je "Digitalna podpora od krize do progresivnih sprememb". Družba si začenja predstavljati, kako bo videti svet po krizi, in poziva k drugačnim ekonomskim modelom za dobro počutje in trajnostni razvoj družbe. Digitalne tehnologije igrajo pomembno vlogo pri doseganju teh ciljev. Obravnavamo priložnosti in izzive digitalne preobrazbe in zagotavljamo smernice za organizacije. Teme konferenčnih zbornikov vključujejo digitalno preobrazbo, digitalno poslovanje, poslovne modele, znanost o podatkih, digitalno zdravje, digitalno dobro počutje, digitalno etiko, digitalno izobraževanje, trajnostna mesta in digitalne potrošnike.