Izbrana poglavja iz ginekologije in perinatologije 2: Preeklampsija in zastoj plodove rasti in presejalne preiskave v prvem trimesečju nosečnosti in pri novorojenčku (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Učbenik je namenjen študentom obeh medicinskih fakultet, kakor tudi specializantom ginekologije in porodništva, pediatrije ter vsem zdravstvenim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo z nosečnicami ter novorojenci. V njem so predstavljena najnovejša dognanja na področju preeklampsije in zastoja plodove rasti ter presejalnih preiskav v prvem trimesečju nosečnosti in pri novorojenčku.