International Scientific Conference »Learning to Live and Work Togheter«: Book of Abstracts, June 10th, 2021, Slovenia (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Mednarodna znanstvena konferenca »Učenje za skupno življenje in delo«: zbornik predavanj, 10. junij 2021, Slovenija. 10. junija 2021 Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede organizira Spletno mednarodno znanstveno konferenco z naslovom »Učenje za skupno življenje in delo«. Ob tej priložnosti je izdan e-zbornik izvlečkov mednarodno priznanih in domačih strokovnjakov ter študentov s področja visokošolskega izobraževanja, socialnega dela, zdravstvene nege in zdravstvenih ved. Namen konference je predstaviti kakovost življenja študentov migrantov, transformacijski ukrepi v visokem šolstvu, napredek na področju raziskovanja in izobraževanja ter predstavitev izkušenj v praksi napredne zdravstvene nege v slovenskem in mednarodnem prostoru. Predstavlja tako priložnost za spodbujanje razvoja, širjenja in uporabe znanja s področja socialnega dela, zdravstvene nege in zdravstvenih ved kot tudi odlično priložnost za visokošolske učitelje in zdravstvene delavce da izmenjajo raziskovalne dokaze, modele dobrih praks in inovativne ideje.