XV. International Conference on Logistics in Agriculture 2021: Conference Proceedings (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
15. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu: Zbornik konference. 15. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – Center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Zadružna zveza Slovenije ima letošnjo osrednjo temo Vpliv koronavirusa v logistiki v kmetijstvu. Konferenca je postala tradicionalna in posveča pozornost na različne poglede na logistiko v povezavi s kmetijstvom.