Gremo, statistika! - Erčulj, Vanja Ida; Šulc, Ajda (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2022)
Učbenik predstavlja osnovne statistične pojme in izračune opisne statistike, za katere so prikazani tudi postopki izračunov v programih PSPP in SPSS. Gre za publikacijo, ki statistiko predstavi na sodoben način, z uporabo statističnih programov ter daje poudarek interpretaciji rezultatov. Pridobljeno znanje je ključno za samostojno pripravo zaključnih del.