DARIA 1: Cosmic Fairy Tales - Rok Vilčnik, Rok (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
Vesoljske pravljice. Angleški prevod čudovito eteričnih Vesoljnih pravljic avtorja Roka Vilčnika z naslovom Cosmic Fairy Tales je plod skoraj desetletnega sodelovanja med avtorjem, študenti prevajalstva in njihovo mentorico na Oddelku za prevodoslovje FF UM ter uveljavljenimi prevajalci, študenti angleščine, profesorji, uredniki in jezikovnimi redaktorji. Knjiga prinaša prevode 50 pravljic uveljavljenega slovenskega pisatelja, pesnika in dramatika Vilčnika, ki so nastale med letoma 1989 in 2020 ter so opremljene z originalnimi avtorjevimi ilustracijami.