Prekrškovno pravo: Praktikum - Dvojmoč, Miha (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
Bistvo samega praktikuma Prekrškovno pravo je seznanitev študentov s samim pravom o prekrških, razumevanjem splošnih in temeljnih pojmov, ureditvijo prekrškov in sankcij za le-te ter predstavitev hitrega in rednega prekrškovnega postopka. Namen praktikuma je študentom omogočiti, da razširijo svoja obzorja in pridobijo dodatna znanja, pri čemer jih same vaje in navodila le teh spodbudijo, da nekatere informacije poiščejo tudi sami. Praktični primeri, ki so predstavljeni skozi celotni praktikum, predstavljajo dodatno razlago, ki študentom pomaga razumeti in povezati teorijo s prakso.