XVII. International Conference on Logistics in Agriculture 2023: Conference Proceedings (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
17. Mednarodna konferenca logistika v kmetijstvu 2023: Konferenčni zbornik. 17. mednarodno konferenco Logistika v kmetijstvu organizirajo Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Občina Sevnica, Zadružna zveza Slovenije in Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu. Letošnja osrednja tema je ‘Podnebne spremembe logistike v kmetijstvu’. Konferenca je postala tradicionalna in posveča pozornost na različne poglede na logistiko v povezavi s kmetijstvom.