Dvorac (Erdödy) Kerestinec - Galić, Marin; Milaković, Saša (Program održivog razvoja Svete Nedelje, Jastrebarskog i Samobora, 2024)
Rad donosi povijesni i arhitektonski prikaz dvorca Erdödy u Kerestincu, temeljen na terenskom istraživanju, ali i povijesnoj metodi kojom su prikupljeni podaci i informacije arhivske građe. U analitičko-eksperimentalnom dijelu dublje je izrađena vanjska i unutarnja analiza u vidu PEST i SWOT analize gdje su prikazane moguće „silnice“ na rad dvorca Erdödy. Za donošenje zaključaka bilo je nužno koristiti i suvremene informacije o društvenim i tehnološkim trendovima. Jedna od identificiranih ciljanih skupina ljudi su koji gravitiraju Rimac Campusu, ali navedene su i druge ciljane skupine te na tragu toga osmišljene buyer persone prema kojima je perspektivni dio izrađen. Rješenja za ispunjavanje dvorca sadržajem je više, a integrirana su u temu radnog naziva “Sound of Kerestinec”. Navedena tema nastala je kao orijentir na osjetilo sluha, iako je cijela priča zaokružena i vizualnim i gastronomskim rješenjima uz visoku razinu korištenja tehnologije. Zbog glazbene škole kao jednog od potencijalnih i realnih rješenja, predložena su i druga, različita rješenja od kojih su neka: vinyl shop, prezentacijske sobe, restoran, a koja su upravo navođena temom “Sound of Kerestinec”. Dvorac svojom ponudom može postati svojevrsna „globalna ambasada“ koja povezuje, slavi i promiče svjetske kulture i običaje s naglaskom na glazbenu i likovnu umjetnost.