Marketinške aktivnosti Općine Majur - Bugarin, Dario; Markešić, Tomislav; Oblaković, Dorotea; Stručić, Martin (Strategije za održivi i ruralni razvoj gradova Siska, Petrinje i Hrvatske Kostajnice i općina Majur i Topusko, 2025)
Općina Majur nalazi se u Sisačko-moslavačkoj županiji i poznata je po jedinstvenom Woonko-Centru vune, jedinom takvom centru u Hrvatskoj. Centar je edukativnog karaktera i u njemu posjetitelji mogu vidjeti proizvode od vune, izraditi svoj suvenir od vune, te doživjeti nezaboravno iskustvo virtualnog striženja vune. Cilj istraživanja je uočiti probleme s kojima se susreće općina Majur i Woonko-Centar vune i predložiti rješenja koja bi unaprijedila marketinške aktivnosti općine Majur i Woonko-Centra vune. Stoga se ovaj rad temelji na prikazu destinacije, istraživanju marketinške strategije, prijedlogu promocije putem društvenih mreža, kreiranju inovativnog i atraktivnog grba te poboljšanju uočljivosti putokaza. Svrha rada je da prijedlozi studentskog istraživanja posluže kao alat za razvoj potencijala općine Majur i Woonko-Centra vune kroz predložene marketinške aktivnosti.