Dnevi varstvoslovja, Portorož, 12. in 13. junij 2024: Zbornik povzetkov - Marina Bajić; Modic, Maja; Areh, Igor; Flander, Benjamin; Pavšič Mrevlje, Tinkara; Andrej Sotlar, Andrej Sotlar (2024)
Prispevki 25. konference Dnevi varstvoslovja prinašajo strokovni in znanstveni premislek o načinih in virih za zagotavljanje varnosti sodobne družbe. V zborniku so zbrani napovedniki šestih okroglih miz in sedeminpetdesetih povzetkov, v katerih se avtorji lotevajo tematik informacijske varnosti, državnega, zasebnega in lokalnega vidika zagotavljanja notranje varnosti, proučevanja in preprečevanja različnih oblik nasilja, preiskovanja kaznivih dejanj, kriminologije, penologije in drugih aktualnih varnostnih izzivov sodobne družbe.