FKKT Navdih Znanosti – Študij na FKKT: Druga izdaja - Mojca Slemnik, Mojca Slemnik (2024)
Brošura predstavlja predstavitev študija na FKTT UM, predstavlja vizijo in poslanstvo fakultete, možnosti nadaljevanja študija in opravljanja poklica ter predstavitev predmetnikov na vseh stopnjah in smereh študija.