Zbirka nalog iz geodezije - Kamnik, Rok (2025)
Zbirka nalog iz geodezije zajema naloge pri vajah pri predmetih Geodezija, Izbrana poglavja iz geodezije in GIS, Geodezija/GIS – izbrana poglavja. Kot pomoč pri spoznavanju z osnovnimi rešitvami geodetskih problemov za potrebe gradbenih inženirjev jo lahko uporabljajo tudi študenti drugih fakultet in študijskih smeri, ki se srečujejo z Geodezijo. Zbirka nalog je vsebinsko razdeljena na naslednje sklope: Uvod, dolžinske in kotne enote, računanje kotov, podajanje natančnosti, načrti, kartografija, topografija, računanje koordinat točk, računanje zakoličbenih elementov, računanje višinskih točk, računanje površin in volumnov, projektne naloge, naloge iz GIS, druge naloge z računalnikom in terenske naloge.