International Scientific Conference »Research and Education in Nursing«: Book of Abstracts, June 5th 2025, Maribor, Slovenia - Marina Bajić; Lorber , Mateja; Čuček Trifkovič, Klavdija; Šostar Turk , Sonja; Štiglic , Gregor (2025)
Mednarodna znanstvena konferenca »Raziskovanje in izobraževanje v zdravstveni negi«: Zbornik povzetkov, 5 junij 2025, Maribor, Slovenija. Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede letos organizira mednarodno znanstveno konferenco »Raziskovanje in izobraževanje v zdravstveni negi«. Konferenca bo potekala 5. junija 2025 na fakulteti in bo vključevala prispevke in predavanja domačih in tujih strokovnjakov ter študentov s področja zdravstvene nege in zdravstvenih ved. Namen konference je predstaviti napredek na področju raziskovanja in izobraževanja v zdravstveni negi v slovenskem in mednarodnem prostoru. Poleg tega bo to odlična priložnost za zdravstvene delavce in visokošolske učitelje, da izmenjajo raziskovalne dokaze, modele dobrih praks in inovativne ideje.