Kemijska reakcijska tehnika II: Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj - Pečar, Darja (2025)
Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj pri predmetu Kemijska reakcijska tehnika II so učni pripomoček za študente, da lahko pristopijo k opravljanju eksperimentalnega dela v laboratoriju.