Chemical Reaction Engineering I: Manual for Performing Laboratory Exercises - Pečar, Darja (2025)
Kemijska reakcijska tehnika I: Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj. Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj pri predmetu Kemijska reakcijska tehnika I so učni pripomoček za študente, da lahko pristopijo k opravljanju eksperimentalnega dela v laboratoriju.