Engineering Materials and Process Technologies: 2nd Conference of Programme Groups of the Faculty of Mechanical Engineering University of Maribor, Book of Abstracts - Kreže, Tatjana; Fras Zemljič, Lidija; Bračič, Matej (2025)
Inženirski materiali in procesne tehnologije: 2. konferenca programskih skupin Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru, zbornik povzetkov. Publikacija predstavlja pregled raziskovalnih dosežkov programskih skupin Fakultete za strojništvo: P2-0424 Dizajn novih lastnosti (nano)materialov & aplikacije, P2-0063 Konstruiranje celičnih struktur, P2-0120 Tehnologije metastabilnih materialov, P2-0118 Tekstilna kemija in napredni tekstilni materiali ter P2-0196 Raziskave v energetskem, procesnem in okoljskem inženirstvu od leta 2024 do 2025. Člani programske skupine predstavljajo svoje raziskovalne novosti in napredek, dosežen v okviru delovanja programskih skupin.