Book of abstracts / International Scientific Conference "Research and Education in Nursing", June 15th 2017, Maribor, Slovenia - Marina Bajić; Pajnkihar, Majda; Čuček Trifkovič, Klavdija; Šoštar Turk, Sonja; Štiglic, Gregor (2017)
Zbornik povzetkov Mednarodna znanstvena konferenca »Raziskovanje in izobraževanje v zdravstveni negi«, 15. junij, Maribor, Slovenija. 15. junija 2017 Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede organizira Mednarodno znanstveno konferenco z naslovom »Raziskovanje in izobraževanje v zdravstveni negi«. Ob tej priložnosti je izdan e-zbornik izvlečkov mednarodno priznanih in domačih strokovnjakov ter študentov s področja zdravstvene nege in zdravstvenih ved. Namen konference je raziskati napredek na področju raziskovanja in izobraževanja v zdravstveni negi ter izmenjavi znanja in izkušenj udeležencev o vplivu raziskovanja na prakso v zdravstvu v slovenskem in mednarodnem prostoru. Predstavlja tako priložnost za spodbujanje razvoja, širjenja in uporabe znanja s področja zdravstvene nege in zdravstvenih ved kot tudi odlično priložnost za zdravstvene delavce in visokošolske učitelje da izmenjajo raziskovalne dokaze, modele dobrih praks in inovativne ideje.