Combined and hybrid energy systems: (conference proceedings) / 10th International Conference on Sustainable Energy and Environmental Protection, (June 27th-30th, 2017, Bled, Slovenia) - Marina Bajić; Krope, Jurij; Ghani Olabi, Abdul; Goričanec, Darko; Božičnik, Stanislav (2017)
Kombinirani in hibridni energetski sistemi : 10. mednarodna konferenca o trajnostni energiji in varstvu okolja. Deseta mednarodna konferenca o trajnostni energiji in varstvu okolja - SEEP 2017 je bila organizirana od 27. do 30. junija 2017 v Bledu, in sicer Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru, Slovenija, in Univerza za zahod Škotske. Cilj SEEP2017 je združiti raziskave na področju trajnostne energije in varstva okolja z vsega sveta. Prispevani prispevki so združeni v 18 sej, da bi bralcem zagotovili dostop do 300 prispevkov avtorjev iz 52 državam. Zahvaljujemo se uglednim plenarnim in osrednjim govornikom ter predsednikom, ki so prijazno privolili v sodelovanje na tej konferenci. Prav tako smo hvaležni vsem avtorjem za članke in člane komisije. Menimo, da znanstveni rezultati in strokovne razprave ne bodo le spodbuda za razvoj, temveč tudi za ustvarjanje novih prijateljstev in morebitnih prihodnjih znanstvenih razvojnih projektov.