Kinematika in dinamika: zbirka nalog - Vesenjak, Matej (2017)
Zbirka nalog je nastala kot učni pripomoček za predmet Kinematika in dinamika, ki spada v visokošolski strokovni študijski program Strojništvo Fakultete za strojništvo na Univerzi v Mariboru. Naloge se tematsko skladajo z učbenikom omenjenega predmeta. Za razumevanje zbirke nalog je potrebno relativno skromno predznanje. S področja mehanike je koristno poznavanje osnovnih pojmov iz statike. S področja matematike pa je potrebno poznavanje osnov vektorskega in diferencialnega računa.