Conference proceedings / International Conference Fluid Power 2017, September 14th - 15th, 2017, Maribor, Slovenia - Marina Bajić; Lovrec, Darko; Tič, Vito (2017)
Mednarodna konferenca Fluidna tehnika 2017, 14.-15. September, Maribor, Slovenija, Konferenčni zbornik. Mednarodna konferenca Fluidna tehnika je dvodnevni dogodek, ki je namenjen vsem, ki so na kakršenkoli način povezani s hidravličnimi ali pnevmatičnimi napravami in vsem tistim, ki želijo biti informirani o zadnjem stanju tehnike, o novih odkritjih, spoznanjih in ponudbi s področja hidravlike in pnevmatike. Srečanja strokovnjakov s področja hidravlike in pnevmatike potekajo pod okriljem Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru že od leta 1995. Konference so organizirane vsako drugo leto in so največji tovrstni dogodek ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tem delu Evrope. Letošnja konferenca je potekala 14. in 15. septembra, že po tradiciji v Kongresnem centru Habakuk v Mariboru. Udeležencem mednarodne konference Fluidna Tehnika 2017 želimo obilo uspehov pri strokovnem delu v upanju, da smo tudi letos ponovno dodali še en kamenček v mozaiku fluidne tehnike.