Med procesom 2016/17: Pregledna razstava Oddelka za arhitekturo, FGPA UM - Rozman Cafuta, Melita; Skalicky, Vanja; Šprah, Nataša (2017)
Med procesom 2016/17 je tretja zaporedna publikacija projektnih nalog študentov Oddelka za arhitekturo Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, Univerze v Mariboru. Publikacija predstavlja dosežene študijske rezultate širši javnosti in je odlična priložnost, da le-te analiziramo in se o njih pogovarjamo; o vsebinah ter povezavah znanj med projektnimi in teoretičnimi predmeti, med rednimi in izbirnimi predmeti. Publikacija je zasnovana tako, da opisu predmeta sledi opis projektne naloge, ki se pri večini predmetov iz leta v leto zamenja, ter grafična predstavitev. Širok nabor tem, ki jih študentje, pedagoški delavci in sodelavci obravnavajo v času študija, kaže odnos šole do zaznavanja razvojnih potreb družbe: od abstraktnih in splošno zastavljenih projektnih nalog v nižjih letnikih, do projektnih nalog, ki so vezane na raziskovanje novodobnih tem ali na reševanje nalog v lokalnem okolju, v višjih letnikih.