Proceedings / XI. International Conference on Logistics in Agriculture 2017, 9. November 2017, Novo mesto, Slovenia - Marina Bajić; Lisec, Andrej (2017)
Zbornik XI. mednarodne konference Logistika v kmetijstvu 2017, 9. november 2017, Novo mesto, Slovenija. 11. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu je tradicionalna konferenca na področju logistike, ki je pomembno področje kmetijstva. Konferenco organizirajo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – Center biotehnike in turizma, Univerza v Mariboru, Fakulteta za logistiko in Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto. Osrednja tema letošnje konference so Kratke oskrbovalne verige v kmetijstvu. Konferenčni zbornik ima članke iz različnih področij, ki se ukvarjajo z distribucijo lokalno pridelane hrane. To je eno najpomembnejših področij za razvoj turizma v regiji. Del letošnje konference je tudi okrogla miza z naslovom Izzivi odpadne plastike v kmetijstvu.