Zbirka vaj za predmet Metode raziskovanja - Tominc, Polona; Čančer, Vesna; Rožman, Maja (2018)
Zbirka vaj je namenjena predvsem uporabi statističnega programskega paketa SPSS za izbrane vsebinske sklope, ki sodijo v okvir kvantitativnega dela predmeta Metode raziskovanja, na magistrskem študijskem programu Ekonomske in poslovne vede, na UM EPF. Gradivo je dopolnitev k osnovni študijski literaturi pri kvantitativnem delu predmetu in k sklopom, obravnavanim v okviru predavanj. Gradivo je namenjeno študentom pri študiju in razumevanju klasifikacije kvantitativnih metod, glede na značilnosti zbranih podatkov in glede na postavljene raziskovalne domneve. Vsebinska analiza je prikazana z namenom pravilne razlage dobljenih rezultatov, pridobljenih s programom SPSS. Sestavni del aktivnega dela študentov na vajah pa je interpretacija dobljenih rezultatov za podporo poslovnemu odločanju.Študentom želimo uspešno uporabo obravnavanih metod.