Conference proceedings / International Conference Fluid Power 2019, Maribor, 19.-20. september 2019 - Marina Bajić; Lovrec, Darko; Tič, Vito (2019)
Mednarodna konferenca Fluidna tehnika 2019: Zbornik prispevkov. Mednarodne konference Fluidna tehnika/Fluid Power so dvodnevni dogodek, namenjen vsem, ki se profesionalno ukvarjajo s hidravličnimi ali pnevmatičnimi napravami in pogoni ter vsem tistim, ki želijo biti obveščeni o "najsodobnejšem stanju", novih odkritjih in novostih na področju hidravlike in pnevmatike. Srečanja strokovnjakov na teh konferencah v Mariboru je že tradicija od leta 1995; organizira pa ga Fakulteta za strojništvo Univerze v Mariboru. Konference so organizirane vsako drugo leto in so najpomembnejši dogodek s področja stroke v Sloveniji in v tem delu Evrope. Letošnja konferenca poteka 19. in 19. septembra v Mariboru.