Praktikum za civilno procesno pravo - Rijavec, Vesna; Ivanc, Tjaša; Baghrizabehi, Denis (2020)
Praktikum je namenjen študentom prava in vsem, ki želijo pomen pravil civilnega pravdnega postopka preskusiti z argumenti iz najznačilnejših judikatov slovenske sodne prakse. Vsak skrbno izbran judikat ponazarja določen pomemben insititut civilnega procesnega prava.