MARDS Workshop Proceedings - Debevc, Matjaž; Lovrenčič Držanič, Irena (2020)
Zbornik delavnice MARDS. Zbornik vsebuje prispevke avtorjev, ki so bili predstavljeni na delavnici v sklopu Erasmus+ projekta MARDS v Mariboru, na Univerzi v Mariboru.