Statistični nadzor procesa: Praktikum (navodila za vaje pri predmetu Metode eksperimentalnega dela) - Črepinšek Lipuš, Lucija (2021)
Praktikum Statistični nadzor procesa je študijski pripomoček za izvajanje vaj pri predmetu Metode eksperimentalnega dela. Kratkim opisom osnovnih orodij vodenja kakovosti sledijo delovne naloge s postopki, ki temeljijo na principih statističnega preverjanja kakovosti proizvoda. Vaje obsegajo izvedbo meritev vzorcev v Laboratoriju za tehnološke meritve in ovrednotenje rezultatov s programskim orodjem Excel.