English in Uniform - Kompara Lukančič, Mojca (2021)
Angleščina v uniformi. Delo, ki nosi naslov English in Uniform sestoji iz 8 poglavij, ki se osredinjajo na terminološka in leksikalna vprašanja, slovnični pregled, osnove ustave, uvod v nacionalne in mednarodne organizacije, uvod v politični sistem VB, ZDA, EU in Slovenije, koncept človekovih pravic in temeljnih svoboščin, ter korespondenco. Namen dela je slušateljem, učiteljem, lingvistom, in tistim, ki jih zanima jezik stroke varstvoslovja podati vpogled v obravnavano tematiko.