Elektronski sestavi: Laboratorijske vaje - Donaj, Gregor; Kramberger, Iztok (2021)
Gradivo vsebuje navodila za laboratorijske vaje pri pred-metu Elektronski sestavi za ˇstudente druge stopnje magistrskega ˇstudijskega programa Elektrotehnika, smer elektronika, in druge sto-pnje magistrskega ˇstudijskega programa Telekomunikacije. V navodilih je 5 laboratorijskih vaj, ki obravnavajo podatkovne pretvornike ter obdelavo, tvorjenje in prepoznavanja digitalnih signalov. Vaje ob-segajo podatkovne pretvornike, digitalne ﬁltre, neposredno digitalno sintezo, digitalno fazno sklenjeno zanko in digitalne modulacijske sheme.