Biologija celice: Navodila za laboratorijske vaje - Dariš, Barbara; Lipovšek, Saška (2021)
Navodila za vaje so razdeljena na 13 poglavij in obravnavajo vse teme s področja biologije celice za študente medicine.7. 5. 2025 Četrti ponatis druge izdaje.31. 5. 2023 Tretji ponatis druge izdaje.