Celovito upravljanje nasilja nad zaposlenimi v zdravstvenem in socialnovarstvenem sistemu - Gabrovec, Branko (2021)
Publikacija ima skupno 104 strani in je strukturirana v 9 poglavjih in njim podrejena podpoglavja. Njena vsebina je uporabna, kot učno gradivo pri predmetih fakultet za zdravstvene nege in pri usposabljanjih za zdravstveno in socialno delo.