Meritve dimenzij: Praktikum (navodila za vaje pri predmetu Tehniške meritve) - Črepinšek Lipuš, Lucija (2022)
Praktikum Meritve dimenzij je študijski pripomoček za izvajanje laboratorijskih vaj pri predmetu Tehniške meritve. Vaje so namenjene spoznavanju preprostih tehnik merjenja dimenzij v proizvodnem strojništvu. Obsegajo samostojno izvajanje različnih primerov meritev s poudarkom na iskanju rešitev za doseganje čim manjših pogreškov in čim boljše merilne zanesljivosti.Publikacija je dostopna le študentom Univerze v Mariboru, Fakultete za strojništvo.