International Conference Education and Gender 2022: Book of Abstracts - Naterer, Andrej (2022)
Mednarodna konferenca Izobraževanje in spol 2022: Zbornik povzetkov. Publikacija predstavlja zbirko povzetkov z  mednarodne konference Izobraževanje in spol. Prispevki se osredotočajo na različne vidike in presečišča med izobraževanjem in spolom. Zraven diseminacije ključnih rezultatov projekta STELLA, prinaša publikacija nove poglede na skriti kurikul, spolno stereotipizacijoin druge elemente v kotenstu izobraževanja.