Letopis Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo 2021/2022 - Marina Bajić; Pogačar, Kaja; Letnik, Tomislav; Rodošek, Vlasta; Držečnik, Mateja; Ćatović, Almira (2022)
Publikacija predstavlja pregled dosežkov fakultete v študijskem letu 2021/22, na kratko predstavlja vse študijske programe in aktivnosti, ki so se izvajale na programih gradbeništva, gospodarskega inženirstva, prometnega inženirstva in arhitekture. Predstavljeno je tudi delo na področju publicistike, projektno delo, ekskurzije, delavnice, razstave, kakor tudi delo študentskega sveta in alumni kluba FGPA. Zbrana so tudi vsa diplomska, magistrska in doktorska dela študijskega leta 2021/22.Prvi ponatis prve izdaje, 30 1. 2023.