Proceedings of the 33rd International Conference on Information Modelling and Knowledge Bases EJC 2023 - Welzer Družovec, Tatjana; Marko Hölbl, Marko Hölbl; Nemec Zlatolas, Lili; Kuhar, Saša (2023)
Zbornik 33. mednarodne konference o informacijskem modeliranju in bazah znanja EJC 2023. V zborniku triintridesete konference EJC 2023 so objavljeni prispevki strokovnjakov iz različnih področij: Informacijsko modeliranje, konceptualno modeliranje, modeliranje in odkrivanje znanja in informacij, jezikovno modeliranje, medkulturna komunikacija in družbeno računalništvo, okoljsko modeliranje in inženiring ter multimedijsko podatkovno modeliranje in sistemi.