Statistični nadzor procesa: Praktikum (navodila za vaje pri predmetu Metode eksperimentalnega dela), 2. izdaja - Črepinšek Lipuš, Lucija (2023)
Praktikum Statistični nadzor procesa je študijski pripomoček za izvajanje vaj pri predemetu Metode eksperimentalnega dela. Opisom osnovnih orodij vodejna kakovosti sledijo zgledi in delovne naloge s postopki, ki temeljijo na principih statističnega preverjanja kakovosti proizvoda. Vaje obsegajo meritev vzorcev in ovrednotenje rezultatov v progamu Excel ter z makri QI Macros.Druga izdaja.E-knjiga dostopna le za študente Univerze v Mariboru, Fakultete za strojništvo.