Izvajanje lokalnih javnih služb: (31. maj 2016, Ljubljana, Slovenija) : konferenčni zbornik - Brezovnik, Boštjan (2016)
Zbornik vključuje prispevke avtorjev, ki se nanašajo na aktualno problematiko izvajanja lokalnih javnih služb in so bili predstavljeni na strokovnem posvetu z naslovom "Izvajanje lokalnih javnih služb" v Ljubljani.